Over Vers Geperst

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

30 sep

Hernieuwde kennismaking met de afspraken rond het lidmaatschap en het boekenpakket.

zaterdag 30 september 2023 van 13:30 uur tot 16:30 uur

Ondertussen is de maand september begonnen. Traditioneel is het de start van een nieuw werkjaar voor onze vereniging. Onze lidmaatschapsformule is sinds vorig jaar aangepast en blijft dit werkjaar ongewijzigd. Normaal gezien heeft u een persoonlijke mail gekregen van het secretariaat van Davidsfonds-nationaal (leden zonder mailadres hebben een brief ontvangen). Via deze mail kunt u uw lidmaatschap hernieuwen (29 euro voor het hele gezin). Is deze hernieuwing toch niet gelukt? Zit u nog met vragen over het lidmaatschap of over het bestellen van boeken? Geen probleem; we proberen u goed en vlot verder te helpen.

U bent van harte uitgenodigd op 'Vers geperst' op zaterdagnamiddag 30 september 2023, tussen 13.30 uur en 16.30 uur, in zaal De Notelaar, Schoolstraat 4 in Beerse. U kan zoals steeds de boeken inzien en gezellig napraten bij een kop koffie en een versnapering.

Labels: 1 sessieRolstoeltoegankelijkActiviteit